Personal

 • 320_teaser_humanresources
 • Lidenskap for mennesker

  Som ansatt i Danfoss blir du en del av et lidenskapelig team som gir alt for å engasjere og utvikle dyktige medarbeidere.

  Vår overordnede misjon er å plassere riktig person i hver stilling, til rett tid og med de rette kvalifikasjonene i alle våre forretningsområder. Du oppnår dette målet ved å samarbeide med ledere og personalavdelingene globalt og regionalt, og du danner kompetente og pålitelige relasjoner i virksomheten.

  Du får ansvaret for å sikre rekruttering, utvikling og opplæring av yrkesutøvere med erfaring, studenter og nyutdannede, og du vil derfor være sentralt plassert for å hjelpe virksomheten å virkeliggjøre Engineering Tomorrow. Dette betyr at det er mange spennende muligheter for karrieren din, både innen daglig oppfølging av virksomheten og strategisk personalarbeid.

  Utrett noe i dag
  • Du har et engasjement for å rekruttere, utvikle og holde på flinke kollegaer, og på den måten hjelper du med å sette i verk innovasjon i virksomheten.
  • Sett standarden med høye prestasjoner hver dag og virkeliggjør Engineering Tomorrow ved å utvikle og definere hvordan vi skal verdsette prestasjonene til våre ansatte.
  • Du har et åpent sinn, og du verdsetter mangfold på alle plan som grunnlag for en åpen arbeidsplass.

   

Vær sosial Delta

Vil du delta sosialt?

Bli kjent med oss og delta i diskusjonen