IT

 • 320_teaser_it
 • Lidenskap for innovasjon gjennom IT

  Når du er en del av IT-teamet vårt, bruker du talentet og lidenskapen din for IT-tjenester til å støtte Danfoss i alle deler av virksomheten. Du samarbeider nært med andre eksperter og utvikler tverrfaglige grupper som implementerer og overvåker IT-løsninger for forskjellige behov, og du virkeliggjør "Engineering Tomorrow" med IT. Støtten din og løsningene dine forbedrer effektiviteten vår og hjelper oss med å utforme bærekraftige og nyskapende løsninger for fremtiden.

  Du kan se fram til en rekke utfordringer og interessante prosjekter innen IT. Ekspertisen din innen IT vil bety mye for Danfoss: den støtter energieffektiv produktivitet som gir et reelt bidrag til samfunnet.

  Utrett noe i dag
  • Jobb i et internasjonalt team med kollegaer fra hele verden som utvikler smartere IT-løsninger. Dere vil dele erfaringer og IT-kunnskap, slik at du kan yte på topp og gjøre en varig forskjell.
  • Din kunnskap innen digital teknologi gjør deg i stand til å påvirke IT- og programvareløsningene som er sentrale for produktene våre.
  • Du har en prosess-styrt tankegang og en kreativ innstilling som hjelper deg med å utvikle nyskapende IT som betyr noe både for kollegaer og kunder.


   

   

Vær sosial Delta

Vil du delta sosialt?

Bli kjent med oss og delta i diskusjonen