Forskning og utvikling

 • Research and Development
 • Lidenskap for innovasjon 

  Å ha lidenskap for innovasjon er en del av Danfoss' ånd. Når du er en del av teamet, lever du for å sette nye standarder når det gjelder energieffektivitet, kvalitet og ytelse, ved å gjøre det umulige mulig. Kontinuerlig innsats for å gjøre produktene enda bedre og forskningsarbeid for å utvikle nye teknologier er som en livsstil for deg.

  Danfoss har styrket innovasjonsevnen og produktutviklingsprogrammene de siste årene, og vi fokuserer på beste praksis når det gjelder verktøy og prosesser. I forhold til størrelsen bruker Danfoss mer ressurser på innovasjon enn de fleste andre bedriftene i bransjen, og denne investeringstrenden fortsetter.

  Utrett noe

  • Bruk den tekniske ekspertisen din og bidra til å utvikle bedriften vår videre. Ved å verdsette mangfold og gjøre noe utenom det vanlige, har du en reell mulighet til å skape morgendagens løsninger. Du har sterke tekniske og analytiske evner og gode prosjektlederegenskaper, og kombinert med erfaringen din og prestasjonskraften din viser dette engasjementet du har for å oppnå målene dine. De gjør at du kan levere fremtiden – i dag.
  • Du kommer til å jobbe i et internasjonalt team med kollegaer fra hele verden. Sammen vil dere gå foran med et godt eksempel og sette nye standarder innenfor energieffektive løsninger. 
  • Vi kan tilby et dynamisk og globalt arbeidsmiljø der du møter nye utfordringer i samarbeid med et bredt spekter av spesialister. Hos Danfoss får du muligheten til å oppnå varig innvirkning på folk, bedrifter og samfunn over hele verden.

   

   

 • Sünje, Mechatronics Engineer

  Sünje startet hos oss som student, og hun er nå en kompetent ingeniør som har jobbet i Danfoss i mange år. Hun jobber i et globalt team og gjør en forskjell ved å integrere teknologi i produkter og løsninger.

Vær sosial Delta

Vil du delta sosialt?

Bli kjent med oss og delta i diskusjonen