Salg og markedsføring

 • Lidenskap for service

  Bruk lidenskapen din for salg og markedsføring til å skape en karriere der du bidrar til en bærekraftig fremtid. Hos Danfoss får du muligheten til å jobbe med kundene våre og møte behovene deres ved hjelp av nyskapende løsninger. Sørg for lojale kunder og få innflytelse både på lokalt og globalt nivå.
  Evnen din til å bygge relasjoner med engasjerte kunder, den tekniske ekspertisen din, kommunikasjonsevnen og serviceinnstillingen din utgjør forskjellen for Engineering Tomorrow, i dag.

  Utrett noe i dag
  • Du har en lidenskap for å oppnå kundelojalitet, og du vil skape sterke relasjoner som setter standarden for å gå utenom det vanlige for å hjelpe kundene våre.
  • Når du er en del av Danfoss teamet, engasjerer du deg i prestasjonskulturen vår, som gjør at du kan oppnå målene for salg og markedsføring og levere fremtiden – i dag.
  • Tankegangen til Danfoss går ut på å gå utenfor ditt eget team og utnytte fordelene ved å jobbe på tvers. Det betyr at du alltid kan regne med støtte fra kollegaene dine. Sammen tøyer dere grensene i salg og markedsføring for å gi et reelt bidrag til, og utrette noe varig for folks tilværelse over hele verden.

   

 • Ana Maria, Global Sales Program & Processes

  Ana Maria bidrar til forbedring i den globale salg- og markedsføringsorganisasjonen og fremmer samarbeid mellom eksperter på tvers av alle karriereområder.
   

Vær sosial Delta

Vil du delta sosialt?

Bli kjent med oss og delta i diskusjonen