• Individual Development
 • Rom til å vokse

  Danfoss tar både den personlige og yrkesmessige utviklingen din på alvor. Vi jobber kontinuerlig med å bygge og utvikle kompetansen din ved hjelp av opplæring på jobben, kurs, workshops, tilbakemeldinger, veiledning og andre aktiviteter.

  Opplæringskurs er tilgjengelige for alle ansatte på alle steder, og for alle karriereveier. Vi hjelper deg i riktig retning ved å samarbeide med deg om en individuell utviklingsplan og ha regelmessige samtaler om prestasjonene dine. Det gjør oss også i stand til å diskutere muligheter for videreutdanning og langsiktige karrieremål. 

  Danfoss avholder også den årlige konkurransen "The Man on the Moon". Det er en verdensomspennende konkurranse for alle Danfoss-ansatte, og den gir oss en fin sjanse til å forbedre kompetansen vår og gjøre noe utenom det vanlige. Den begynner på nettet, hvor alle kan foreslå ideer, kommentere og bli med i team. Deretter blir 12 team valgt ut for å konkurrere om seieren. Divisjonene våre ser på alle de 12 ideene og fortsetter å støtte de som de liker best.

   

   

Vær sosial Delta

Vil du delta sosialt?

Bli kjent med oss og delta i diskusjonen