Danfoss i Indias første store matindustripark

Srini Food Park er på 60 hektar, og er den første store matindustriparken i sitt slag. Den ligger ved landsbyen Mogili i Chittoor-distriktet i delstaten Andhra Pradesh i India. Srini Food Park er en integrert industripark som tilbyr en rekke tjenester og anlegg, og den betyr det samme for matindustrien som en industripark for programvare betyr for IT-bransjen.

— 7. august 2014 Av Danfoss

Matindustriparken ble etablert med det formål å hjelpe India å ruste seg til å møte fremtidens krav til matproduksjon. Frekvensomformere og kjølesystemregulatorer fra Danfoss brukes i denne integrerte kjeden for matproduksjon, lagring og leverandørstyring for å sikre at den gigantiske matindustriparken har en jevn og energieffektiv drift.

Bearbeiding, nedkjøling, pakking, distribusjon og oppbevaring på kjølelager krever nøyaktig regulering av både temperatur og behandlingstid for å imøtekomme de strenge kravene til næringsmiddelkontroll.

Den pålitelige og energibesparende teknologien til Danfoss og vår enestående ekspertise sørger for at alt dette er på plass i Srini Food Park, og det gjør oss til den selvskrevne løsningstilbyderen for automatisering og strømsparing. Resultatene er bedre produksjonskvalitet og redusert energiforbruk.

 

Vær sosial Delta

Vil du delta sosialt?

Bli kjent med oss og delta i diskusjonen